Tuinonderhoud

Uw tuin is het hele jaar door in beweging. Voor een optimale conditie van de tuin is het van belang dat deze goed onderhouden wordt. Met een onderhoudsbeurt uitgevoerd door onze vakbekwame hoveniers, zorgen wij ervoor dat uw tuin weer lucht, licht en ruimte krijgt.

U kunt ervoor kiezen om incidenteel onderhoud, voor en-of najaarsbeurten of onderhoud op basis van een onderhoudscontract door ons te laten uitvoeren. Op deze pagina leest u meer over de verschillende onderhoudscontracten die wij aanbieden. Uiteraard is een contract op maat ook bespreekbaar!

Incidenteel onderhoud

Het kan voorkomen dat uw tuin er om de een of andere reden wat minder goed bij ligt. U heeft bijvoorbeeld een heg of boom die gesnoeid moet worden, stormschade, het gras dat na een vakantie hoognodig gemaaid moet worden of uw tuin staat vol met onkruid dat weggehaald moet worden. Deze werkzaamheden kunnen wij voor uw uitvoeren tijdens incidenteel onderhoud.

Binnen de kortste keren hebben wij dit klusje voor u geklaard en kunt u weer van uw tuin genieten.

Voor- en/of najaarsbeurt

Om optimaal van uw tuin te kunnen genieten is het belangrijk dat uw tuin elk jaar seizoen klaar gemaakt wordt. Vaak doen wij dit tijdens een voor- en/of najaarsbeurt. Tijdens dit onderhoud zullen wij onder andere de volgende werkzaamheden uitvoeren:

snoeien, bladruimen, onkruid verwijderen, schoffelen en bemesten.

Uiteraard kunnen wij tijdens dit periodieke onderhoud ook andere gewenste tuinklussen voor u uitvoeren, zodat uw tuin daarna weer helemaal klaar is voor het desbetreffende seizoen.

Onderhoudscontract

Ook voeren wij onderhoud uit op basis van een onderhoudscontract. Wij komen dan zo vaak u maar wenst bij u langs om uw tuin te onderhouden. Zo is het onder andere mogelijk dat u met ons afspreekt dat wij elke twee weken het gras bij u komen maaien, dat wij de plantenbakken van uw VVE onderhouden of dat wij al uw tuinonderhoud van u uit handen nemen.

Het voordeel van een onderhoudscontract is dat onze hoveniers uw tuin goed kennen en ervoor zorgen dat uw tuin er altijd goed verzorgd bij ligt en u er zelf geen omkijken meer naar heeft. Meer tijd dus om van uw tuin te genieten!